Persikų šerbetas (atsiuntė Jūratė) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Persikų šerbetas (atsiuntė Jūratė)


INGREDIENTAI:

20 porcijų:
1,5-2kg persikų,
1 citrinos sulčių,
250g cukraus,
1/4 l vandens,
1/4 l sauso putojančio vyno,
mėtų lapelių papuošti.


GAMINIMAS:

Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti per sietelį. Į vandenį supilti citrinos sultis, suberti cukrų ir virti, kol cukrus ištirps. Sirupą atvėsinti. Po to sirupą ir vaisių tyrę sumaišyti, gautą masę šaldyti. Palaukti, kol masė pakankamai sutirštės. Užpilti ją šampanu ir dar truputį pašaldyti. Šerbetą konditeriniu švirkštu per storą žvaigždutės formos antgalį įšvirkšti į atšaldytas taures. Puošti mėtų lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668