Bulvių ir mėsos užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių ir mėsos užkandis


INGREDIENTAI:

2—3 virtos bulvės,
200 g virtos mėsos liekanų,
2 virtos morkos, raugintas agurkas,
2—3 šaukštai virtų pupelių ar konservuotų žaliųjų žirnelių,
2—3 kietai virti kiaušiniai,
3—4 šaukštai majonezo ar grietinės, šaukštelis paruoštų krienų,
po truputį cukraus ir druskos.


GAMINIMAS:

Bulvės, mėsa, morkos ir agurkas supjaustomi kubeliais, kiaušinis skiltelėmis, sudedamos pupelės (žirneliai), lengvai maišant pasūdoma. Užpilama majonezu, išmaišytu su krienais. Puošiama kiaušinio skiltelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668