Duonelė su vaisiais (atsiuntė Jūratė) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Duonelė su vaisiais (atsiuntė Jūratė)


INGREDIENTAI:

16 vienetų:
3 stiklinės ruginių ir kvietinių miltų – santykiu 1:1,
1 nubrauktas v.š. kepimo miltelių,
1 a.š. druskos,
50 g sviesto,
1,5 stikl. kefyro (arba rugščios grietinės),
pagal skonį norimų džiovintų vaisių,
riešutų.


GAMINIMAS:

Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską, vaisius, riešutus. Sviestą ištirpinti ir atvėsinus supilti į tešlą. Po to supilti kefyrą. Gautą masę suformuoti į ilgą dešrą, supjaustyti į 16 dalių. Jas sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kišti į iki 250 laipsnių ikaitintą orkaitę. Kepti 8-10 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668