Kalakuto kepsneliai su vyšnių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalakuto kepsneliai su vyšnių padažu


INGREDIENTAI:

500-600 g kalakuto krūtinėlės,
1/2 stiklinės sauso baltojo vyno,
kalakutienos prieskoniai,
pipirai, druska,
2-3 šaukštai sezamo sėklų.

Padažui:
500 g šaldytų vyšnių,
1/2 stiklinės raudonojo pusiau sauso vyno,
3-4 šaukštai cukraus,
keli gvazdikėliai,
2 šaukšteliai cinamono,
1 šaukštas krakmolo.


GAMINIMAS:

Kalakuto krūtinėlę supjaustykite, įtrinkite prieskoniais, užpilkite vynu ir pamarinuokite 30-40 minučių. Paskui šiek tiek nusausinkite, apvoliokite sezamo sėklose ir iškepkite. Kepsnelius laikykite šiltai, kol paruošite padažą. Į puodą įpilkite 2-3 stiklines vandens, raudonjį vyną užvirkite. Tada suberkite vyšnias, cukrų, gvazdikėlius, cinamoną ir virkite dar 7-10 minučių. Baigiant virti supilkite su keliais šaukštais šalto vandens sumaišytą krakmolą. Maišykite, kol padažas sutirštės. Kepsnelius užpilkite padažu. Prie šio patiekalo tinka bulvių kroketai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668