5-6 vidutinės bulvės,
5-6 vištos sparneliai,
1 morka, 1 svogūnas,
3-4 griežinėliai konservuotų ananasų,
3-4 skiltelės česnako,
2 šaukštai manų kruopų,
vištienos prieskoniai,
pipirai, druska,
tarkuota citrinos žievelė,
žalumynai.
GAMINIMAS:
Vištos sparnelius įtrinkite prieskoniais, apkepkite, sudėkite į puodą su verdančiu sultiniu ir troškinkite. Keptuvėje apkepkite supjaustytas bulves, morką, svogūną ir česnako skilteles (nenuluptas), sudėkite į puodą su sparneliais, paskaninkite prieskoniais ir troškinkite apie 15-25 minutes. Po to maišydami suberkite manų kruopas, sudėkite supjaustytus ananasus, citrinos žievelę ir dar kelias minutes patroškinkite. Patiekite apibarstę žalumynais.