500g. maltos mėsos,
2 svogūnai,
1 morka,
po pusę raudonos, geltonos ir žalios paprikos,
300-400g. konservuotų pupelių,
200-300g. konservuotų pomidorų be odelių,
3-4 skiltelės česnako,
keletas "Čili" pipirų,
aštrių prieskonių,
pipirų, druskos.
GAMINIMAS:
Į didelę keptuvę sudėkite stambiai supjaustytus svogūnus ir morką, apkepkite. Tada sudėkite maltą mėsą, pakaninkite prieskoniais ir 5-7 minutes pakepinkite. Stambiai supjaustykite paprikas, susmulkinkite česnakus ir sudėkite į keptuvę.
Įpilkite stiklinę vandens (sultinio), sumeskite supjaustytus čili pipirus ir troškinkite 10 minučių. Baigiant sudėkite pupeles ir pomidorus ir dar kelias minutes patroškinkite. Troškinį patiekite su balta duona.