250g margarino,
1,5 stikl. cukraus,
3 v.š. kakavos ar tarkuoto šokolado,
7 v.š. vandens ar pieno,
3 kiaušiniai,
1,5 stikl. miltų,
1 pak. kepimo miltelių,
graikinių riešutų saujelė,
miltinio cukraus.
GAMINIMAS:
Margariną su cukrumi ištrinti iki purumo. Kakavą ar šokoladą kiek pavirti virti piene ar vandenyje. Atvėsinti. Miltus sumaišyti su kep. milteliais. Į paruoštą margariną supilti kakavą, dėti po vieną trynius, suberti berti miltus, skaldytus riešutus ir sukti mediniu šaukštu. Baltymus išplakti iki standžių putų. Lengvai įmaišyti į tešlą. Kepti riebalais išteptoje formoje. Kai iškeps, apibarstyti miltiniu cukrumi.