5 porcijos:
500g makaronų (vamzdelių),
4 kiaušiniai,
1 pak. pudingo,
500g džiov. vaisių (abrikosų, slyvų, razinų),
100g graikinuų riešutų,
100g cukraus (galima ir nedėti, nes ir nuo vaisių gali būti saldu),
žiupsnelis vanil. cukraus,
2v.š. sviesto.
GAMINIMAS:
Suberti makaronus į pasūdytą vandenį su šlakeliu aliejaus. Džiov. vaisius nuplikyti karštu vandeniu, kad išbrinktų. Išvirti pudingą ir sumaišyti su vaisiais, skaldytais riešutais, vanil. cukrumi. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir sumaišyti su makaronais. Makaronus ir pudingo masę sluoksniais dėti į sviestu išteptą kepimo formą. Kepti 20-25 min 170 laipsnių temp. orkaitėje.