Tešlai:
2 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus pudros
2 šaukštai grietinės
3 šaukštai su kaupu kakavos
2 kiaušiniai
200g sviesto ar margarino
1 šaukštelis sodos ar kepimo miltelių
1 citrina arba ant galo peilio citrinos rūgšties
citrinos ar mandarino žievelės
Kremui:
2-3 indeliai grietinės
1 stiklinė cukraus
GAMINIMAS:
Sviestą ištriname kartu su cukraus pudra. Įmušame kiaušinius ir dar triname. Suberiame kakavą, supilame grietinę. Kepimo miltelius ar sodą sumaišome su miltais. Dar patriname, supilame citriną. Sudedame tarkuotas citrinos ar mandarino žieveles. Tešlą minkome, paskirstome į 3 ar 4 dalis.Palaikome pusvalandį šaltai. Kiekvieną dalį kočiojame ant sviestinio popieriaus ir kepame po 20min. Atšaldome.
Kremui sumaišome grietinę ir cukrų, plakame kol cukrus ištirps. Kepinius sutepame paruoštu kremu. Paslegiame. Laikome šiltai, po to, 1-2valandoms įdedame į šaldytuvą. Papuošiame!