3 vidutinio dydžio upėtakiai,
2 šaukštai migdolų drožlių,
1 kiaušinis,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
malti baltieji pipirai,
druska,
keletas salotų lapelių ir krapų papuošimui.
GAMINIMAS:
Žuvį išvalyti, išimti akis ir žiaunas, nuplauti ir nusausinti. Įtrinti druska, baltaisiais pipirais ir palikti 20min. pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. Kiaušinį išplakti šakute ir jame pavolioti žuvis, o paskui apvolioti migdolų drožlėse. Formą, kurioje keps, ištepti aliejumi ir sudėti į ją žuvis. Kepti ne aukštesnės kaip 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kartais pažiūrėti ar žuvis neprikepė prie dugno. Patiekti su bulvėmis ir žalių daržovių salotomis ar tiesiog agurkų salotomis su grietine.