Upėtakis su migdolais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Upėtakis su migdolais


INGREDIENTAI:

3 vidutinio dydžio upėtakiai,
2 šaukštai migdolų drožlių,
1 kiaušinis,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
malti baltieji pipirai,
druska,
keletas salotų lapelių ir krapų papuošimui.


GAMINIMAS:

Žuvį išvalyti, išimti akis ir žiaunas, nuplauti ir nusausinti. Įtrinti druska, baltaisiais pipirais ir palikti 20min. pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. Kiaušinį išplakti šakute ir jame pavolioti žuvis, o paskui apvolioti migdolų drožlėse. Formą, kurioje keps, ištepti aliejumi ir sudėti į ją žuvis. Kepti ne aukštesnės kaip 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kartais pažiūrėti ar žuvis neprikepė prie dugno. Patiekti su bulvėmis ir žalių daržovių salotomis ar tiesiog agurkų salotomis su grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668