Itališkas omletas su vištiena ir špinatais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališkas omletas su vištiena ir špinatais


INGREDIENTAI:

4 vištų kiaušiniai,
100 g vištienos filė,
raudona paprika,
vidutinio dydžio pomidoras,
vidutinio dydžio svogūnas,
50 g špinatų,
20 g gražgarsčių,
bazilikų,
50 g ožkų pieno sūrio,
česnako skiltelė,
šaukštas aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Visus produktus pasiruoškite iš anksto, nes patiekalas gaminamas labai greitai. Svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis, česnaką - griežinėliais, papriką - kubeliais. Pomidorą išskobkite ir supjaustykite kubeliais.

Vištieną taip pat supjaustykite kubeliais (1x1 cm). Keptuvėje su aliejumi minutę pakepkite svogūnus ir česnakus. Sudėkite paprikas ir pomidorus ir kepkite 2 minutes. Tada sudėkite vištieną ir kepkite 5 minutes.

Šluotele gerai išplakite kiaušinius su druska. Špinatus, gražgarstes ir bazilikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite ir sudėkite į kiaušinių plakinį. Į keptuvę dėkite tarkuotą sūrį ir viską užpilkite kiaušinių ir žalumynų mišiniu.

Ugnį sumažinkite, uždenkite dangčiu ir kepkite 10 minučių. Jeigu norite, omletą galite apverskite ir pakepkite kelias minutes kitą pusę. Patiekite iš karto karštoje keptuvėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668