Daržovių sriuba su vištiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daržovių sriuba su vištiena


INGREDIENTAI:

125 g špinatų,
morka,
50 g salierų gumbų,
300 g baltagūžių kopūstų,
paprikų (1/2 raudonos ir 1/2 geltonos),
200 g bulvių,
poras,
150 g kumpio (nebūtinai),
2-3 česnakų skiltelės,
vištienos,
2 l sultinio,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
lauro lapas,
aliejus.


GAMINIMAS:

Išvirkite vištienos sultinį ir perkoškite. Kopūstus ir paprikas supjaustykite nedideliais gabalėliais, morką ir salierus - šiaudeliais, porą - pusžiedžiais, bulves - šiaudeliais arba griežinėliais. Morkas ir salierus pakepinkite su aliejumi 5 minutes, kol suminkštės.

Tuomet sudėkite porus ir pakepkite dar minutę. Į verdantį sultinį sudėkite kopūstus, pakaitinkite, kol užvirs, virkite ant mažos ugnies 3 minutes. Suberkite bulves, vėl kaitinkite, kol užvirs, ir, sumažinę ugnį, virkite 10 minučių.

Tuo metu kumpį supjaustykite šiaudeliais, virtą vištieną - nedideliais gabalėliais. Špinatus nuplaukite tekančiu vandeniu, nusausinkite, sudėkite į sultinį, įmeskite lauro lapelį ir virkite ant mažos ugnies, kol daržovės išvirs (apie 3 minutes).

Nukaiskite, suberkite smulkintus česnakus, pagardinkite druska, pipirais ir 10 minučių palaikykite sriubą uždengtą, kad skonis taptų sodresnis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668