Trinta špinatų sriuba su kiaušiniais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta špinatų sriuba su kiaušiniais


INGREDIENTAI:

250 g šviežių špinatų,
2 česnakų skiltelės,
svogūnas,
40 g sviesto,
40 ml alyvuogių aliejaus,
200 ml daržovių arba vištienos sultinio,
150 ml grietinėlės (20-30 proc.),
3 vištų kiaušiniai,
čiobrelių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Puode pakaitinkite ir sumaišykite sviestą su aliejumi, įberkite čiobrelių, įdėkite traiškytus česnakus ir pakaitinkite, kol gardžiai pakvips ir įgaus auksinį atspalvį. Tada česnakus ir čiobrelius išimkite ir į aliejų suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus.

Pakepinkite, kol pagels. Sudėkite špinatus, patroškinkite 3 minutes ant vidutinės ugnies, supilkite sultinį ir grietinėlę. Užvirinkite, tuomet ugnį sumažinkite ir troškinkite dar porą minučių.

Viską sutrinkite elektriniu trintuvu, pagardinkite druska ir pipirais, vėl pakaitinkite, kol užvirs. Tada įmuškite į sriubą kiaušinius. Paslaptis ta, kad baltymai sustandės, o tryniai liks skysti!

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668