Salotos su kalmarais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos su kalmarais


INGREDIENTAI:

Pakelis kalmarų,
1/4 pekininio kopūsto gūžės,4 virti kiaušiniai,
saldžiarūgštis obuolys,
citrinų sulčių,
1/2 indelio konservuotų žirnelių,
4 šaukštai apelsinų sulčių,
3 šaukštai majonezo,
6-8 lašeliai tabasko padažo,
druskos.


GAMINIMAS:

Kalmarus 2-3 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Atvėsinkite, supjaustykite žiedeliais. Kopūstą supjaustykite kiek storesnėmis negu kalmarai juostelėmis. Kopūstus ir kalmarus sudėkite į dubenį ir atsargiai išmaišykite.

Kiaušinius susmulkinkite, obuolį nulupkite, supjaustykite plonomis juostelėmis ir apšlakstykite citrinų sultimis. Prie kalmarų suberkite kiaušinius, obuolius ir žirnelius, pasūdykite. Išmaišykite. Sumaišykite majonezą, apelsinų sultis ir tabasko padažą. Juo salotas pagardinkite prieš pat patiekdami.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668