400-500 g moliūgų,
100 g pelėsinio sūrio,
4 šaukštelių klevų sirupo,
2-3 šaukštų miltų,
2 šaukštelių cukraus,
1 kiaušinio,
1 saujelės kapotų graikinių riešutų,
1/2 šaukštelio druskos,
druskos,
pipirų,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Moliūgus sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite į dubenį, pabarstykite cukrumi, druska ir palikite 15 min. pastovėti. Nupilkite susidariusias sultis, tada įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
Iš moliūgų masės keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepkite nedidelius blynelius. Sudėkite po keturis į lėkštes ir apšlakstykite klevų sirupu. Ant viršaus užberkite sutrupinto pelėsinio sūrio ir graikinių riešutų.