Moliūgų blyneliai su pelėsiniu sūriu ir riešutais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Moliūgų blyneliai su pelėsiniu sūriu ir riešutais


INGREDIENTAI:

400-500 g moliūgų,
100 g pelėsinio sūrio,
4 šaukštelių klevų sirupo,
2-3 šaukštų miltų,
2 šaukštelių cukraus,
1 kiaušinio,
1 saujelės kapotų graikinių riešutų,
1/2 šaukštelio druskos,
druskos,
pipirų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Moliūgus sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite į dubenį, pabarstykite cukrumi, druska ir palikite 15 min. pastovėti. Nupilkite susidariusias sultis, tada įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Iš moliūgų masės keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepkite nedidelius blynelius. Sudėkite po keturis į lėkštes ir apšlakstykite klevų sirupu. Ant viršaus užberkite sutrupinto pelėsinio sūrio ir graikinių riešutų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668