Tuno ir varškės užtepas su krapais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tuno ir varškės užtepas su krapais


INGREDIENTAI:

2 indelių (po 130 g) savo sultyse konservuoto tuno,
300 g birios varškės (9 proc.),
1 šaukšto kapotų krapų,
petražolių lapelių papuošti.

Padažui:
150 g natūralaus jogurto,
1/2 citrinos sulčių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Dubenyje išplakite jogurtą su citrinos sultimis, druska ir pipirais. Tuną susmulkinkite šakute ir dėkite į dubenį. Sukrėskite varškę, suberkite krapus, supilkite padažą ir išmaišykite.

Užtepą patiekite su juoda duona, duoniukais arba ruginėmis bandelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668