Sūrio sriuba su malta jautiena ir skrebučiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sūrio sriuba su malta jautiena ir skrebučiais


INGREDIENTAI:

800 ml vištienos sultinio,
400 ml pieno (2.5 proc.),
200 g tarkuoto čederio sūrio,
300 g maltos jautienos,
60 ml grietinės (30 proc.),
4 bulvių,
1 svogūno,
2 morkų,
1 nedidelio saliero,
4 šaukštų sviesto,
2 šaukštų miltų,
4 riekelių baltos sumuštinių duonos,
aliejaus,
petražolių lapelių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Sumuštinių duonos riekeles sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10 min. Supjaustykite kubeliais. Bulves, morkas, salierą supjaustykite kubeliais, svogūną - smulkiai.

Puode įkaitinkite šaukštą aliejaus, dėkite mėsą ir maišydami kepinkite, kol apskrus. Išimkite į dubenį ir atidėkite. Tame pačiame puode ištirpinkite sviestą, tada dėkite svogūnus, morkų, saliero kubelius ir maišydami kepinkite 3-4 min.

Suberkite miltus ir išmaišykite. Supilkite sultinį, dėkite bulves, jautieną ir ant silpnos ugnies virkite 10 min. Suberkite sūrį, supilkite pieną, sukrėskite grietinę, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir ant silpnos ugnies virkite 5 min., kol sūris išsilydys.

Sriubą supilstykite į dubenėlius, ant viršaus uždėkite skrebučių ir kapotų petražolių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668