500 g maltos mėsos,
skardinė konservuotų baltųjų pupelių,
svogūnas,
morka,
paprika,
2 šaukštai sojų padažo,
1/4 šaukštelio druskos,
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
30 ml alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Morką nuskuskite, nuplaukite ir stambiai sutarkuokite. Į maltą mėsą suberkite druską, pipirus, supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite. Sudėkite svogūnus ir morkas ir dar kartą gerai išmaišykite.
Iš šios masės formuokite kukuliukus, juos apkepkite ant didelės ugnies keptuvėje su aliejumi. Papriką nuplaukite ir, pašalinę sėklas, supjaustykite. Į keptuvę su kukuliais sudėkite konservuotas pupeles ir paprikas. Galite įpilti šiek tiek vandens. Troškinkite uždengę dangčiu 15-20 minučių.