Toskaniška pupelių ir grybų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Toskaniška pupelių ir grybų sriuba


INGREDIENTAI:

400 g pupelių,
400 g grybų,
2 l vandens,
3-4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
lauro lapas,
petražolių,
aitrioji paprika,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
4 česnakų skiltelės.


GAMINIMAS:

Pupeles pamirkykite, tada išvirkite, dėkite lauro lapą, pagardinkite druska. pusę pupelių išgriebkite, sutrinkite trintuvu ir vėl sudėkite į puodą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite 2 peiliu sutraiškytas česnakų skilteles ir aitriąją papriką.

Kai gražiai apkeps, išimkite jas iš keptuvės. Nuvalytus, nuplautus ir supjaustytus grybus apkepkite su aliejumi. Kai įgis gražią rusvą spalvą, pagardinkite druska ir sudėkite į pupeles. Viską 10 minučių pavirkite.

Prieš baigdami virti įberkite pjaustytų šviežių petražolių, smulkiai sukapotas likusias česnakų skilteles, pagardinkite pipirais. Išjunkite viryklę ir leiskite sriubai 10 minučių pastovėti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668