Geltonas pesto padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Geltonas pesto padažas


INGREDIENTAI:

20 g bazilikų,
geltona saldžioji paprika,
3 šaukštai kedrinių pinijų,
šaukštelis smulkintų graikinių riešutų,
2 česnakų skiltelės,
2 šaukšteliai tarkuoto parmezano,
150 g rikotos,
100 ml alyvuogių aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Visus produktus (išskyrus aliejų) sutrinkite, paskui įmaišykite alyvuogių aliejų. Šis padažas daržovių (moliūgų, morkų) sriuboms suteiks nepakartojamą spalvą ir aromatą.
Geltonasis pestas puikiai dera su daržovėmis, jį galima tepti tiesiog ant duoniukų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668