Koldūnai su raugintais kopūstais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Koldūnai su raugintais kopūstais


INGREDIENTAI:

Tešlai:
700-800 g miltų,
kiaušinis,
250 ml vandens,
1/2 šaukštelio druskos,
1/2 šaukštelio aliejaus.

Įdarui:
1 kg kiaulienos faršo,
400 g raugintų kopūstų,
300 g svogūnų,
3 šaukštai sojų padažo,
1/2 stiklinės vandens (arba sultinio),
juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Kiaušinį išplakite su druska, aliejumi bei šaltu vandeniu ir supilkite į miltus. Užminkykite tešlą, suformuokite rutulį, įvyniokite jį į plėvelę ir kelioms valandoms padėkite į šaldymo kamerą.

Į faršą sudėkite smulkiai pjaustytus raugintus kopūstus ir svogūnus. Pagardinkite sojų padažu ir juodaisiais pipirais, įpilkite vandens ir gerai išmaišykite, uždenkite ir palikite 1-2 valandas pastovėti.

Išimkite tešlą, leiskite jai sušilti iki kambario temperatūros. Iškočiokite, jeigu reikia, dar įberkite miltų. Koldūnus darykite didelius. Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus (maždaug šaukštą), sudėkite koldūnus ir apkepkite iš abiejų pusių, kol šiek tiek parus.

Tuomet įpilkite vandens (maždaug 1-2 cm), įberkite druskos, įdėkite lauro lapą bei kelis pipirų žirnelius ir virkite, uždengę dangčiu, maždaug 10 minučių. Koldūnus patiekite su mėgstamu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668