1.5 l vandens,
300 g vištienos,
200 g raugintų kopūstų,
200 g raugintų žiedinių kopūstų,
150 g raugintų pomidorų,
6 bulvės,
svogūnas,
2 morkos,
2 šaukštai aliejaus,
5 pipirų grūdelių,
4 laurų lapeliai,
prieskonių.
GAMINIMAS:
Supjaustykite vištieną, suverskite tarkuotas morkas, pjaustytus raugintus pomidorus ir viską trumpai pakepkite aliejuje. Į troškinimo indą sudėkite pakeptą vištieną, morkas, pomidorus, pjaustytas bulves ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol bulvės suminkštės.
Tuomet sudėkite raugintus kopūstus, raugintus žiedinius kopūstus, smulkiai pjaustytą svogūną, pipirus, laurų lapelius ir troškinkite 10-15 minučių. Baigdami troškinti suberkite prieskonius.