Raugintų burokėlių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raugintų burokėlių salotos


INGREDIENTAI:

2 burokėliai,
30 g svogūnų laiškų,
100 g konservuotų žirnelių,
4 šaukštai aliejaus arba 1/2 stiklinės grietinės,
pipirų,
cukraus,
petražolių lapelių.


GAMINIMAS:

Raugintus burokėlius supjaustykite nedideliais kubeliais arba sutarkuokite burokine tarka, įdėkite konservuotų žirnelių, smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų, pipirų.

Užpilkite aliejaus (arba grietinės) ir išmaišykite. Papuoškite petražolėmis. Šios salotos - puikus garnyras prie žuvų, mėsos patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668