Vištienos kepsniai su tešlos plutele receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos kepsniai su tešlos plutele


INGREDIENTAI:

2 vištų krūtinėlės,
stiklinė pieno,
5 šaukštai miltų,
1.5 šaukšto krakmolo,
kiaušinis,
aliejaus kepti,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
ciberžolių ar kario,
muskatų riešutų,
baltųjų garstyčių grūdelių.


GAMINIMAS:

Atskirkite mėsą nuo kaulų (galima iš karto pirkti filė). Kiekvieną krūtinėlę dėkite į polietileninį maišelį ir švelniai pamuškite iš abiejų pusių. Pagardinkite druska ir pipirais. Užmaišykite tešlą: sumaišykite pieną, kiaušinį, prieskonius, krakmolą ir miltus (konsistencija - kaip sklindžių tešlos).

Kiekvieną krūtinėlę perpjaukite pusiau ir merkite į tešlą. Dėkite į iš anksto įkaitintą keptuvę su aliejumi ir apkepkite. Apverskite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite apie 10 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668