2 vištų krūtinėlės,
stiklinė pieno,
5 šaukštai miltų,
1.5 šaukšto krakmolo,
kiaušinis,
aliejaus kepti,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
ciberžolių ar kario,
muskatų riešutų,
baltųjų garstyčių grūdelių.
GAMINIMAS:
Atskirkite mėsą nuo kaulų (galima iš karto pirkti filė). Kiekvieną krūtinėlę dėkite į polietileninį maišelį ir švelniai pamuškite iš abiejų pusių. Pagardinkite druska ir pipirais. Užmaišykite tešlą: sumaišykite pieną, kiaušinį, prieskonius, krakmolą ir miltus (konsistencija - kaip sklindžių tešlos).
Kiekvieną krūtinėlę perpjaukite pusiau ir merkite į tešlą. Dėkite į iš anksto įkaitintą keptuvę su aliejumi ir apkepkite. Apverskite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite apie 10 min.