300 g plikytų ryžių,
500 g maltos veršienos,
didelė morka,
2 svogūnai,
ciberžolių,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
aliejaus kepti.
GAMINIMAS:
Iš pradžių paruoškite kukuliukus. Į mėsą suberkite susmulkintą svogūną, pagardinkite druska, pipirais, išmaišykite ir suformuokite graikinio riešuto dydžio kukulaičius. Juos apkepkite su aliejumi ir sudėkite į lėkštę.
Morką sutarkuokite arba supjaustykite šiaudeliais. Svogūną supjaustykite kubeliais arba pusžiedžiais ir apibarstykite ciberžolėmis. Su aliejumi, likusiu iškepus kukuliukus, apkepkite morkas ir svogūnus, paskaninkite ciberžolėmis.
Tada suberkite ryžius, viską sumaišykite ir sudėkite į puodą. Įpilkite vandens tiek, kad per du pirštus semtų ryžius. Pasūdykite, pagardinkite pipirais. Ant viršaus sudėkite apkeptus kukulaičius. Viską užvirkite, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite.