Ryžių, pievagrybių ir daržovių garnyras receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžių, pievagrybių ir daržovių garnyras


INGREDIENTAI:

Stiklinė ryžių,
2 stiklinės vandens,
mažas agurotis,
morka,
svogūnas,
pievagrybių (konservuotų, šaldytų arba šviežių),
1/2 šaukštelio ciberžolių,
česnakų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Susmulkintus pievagrybius, česnakus ir svogūną pakepkite keptuvėje su aliejumi, pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Supjaustykite agurotį, morką ir taip pat sudėkite į keptuvę.Pakepkite 5-8 min. (kol daržovės pakeis spalvą).

Suberkite ryžius, supilkite vandenį, paskaninkite ciberžolėmis ir viską užvirkite. Tuomet uždenkite dangčiu ir gaminkite 15-17 min. ant nedidelės ugnies.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668