Troškintos trūkažolės su kumpiu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškintos trūkažolės su kumpiu


INGREDIENTAI:

4 paprastosios trūkažolės,
4 griežinėliai Parmos kumpio,
4 šaukšteliai sviesto,
2 šaukšteliai miltų,
2 stiklinės pieno,
2 stiklinės tarkuoto ementalio,
žiupsnelis tarkuotų muskatų riešutų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Nuplaukite apatinę trūkažolių dalį ir virkite jas pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Paruoškite Bešamelio padažą: ištirpinkite 2 šaukštelius sviesto keptuvėje, pakepinkite miltus, pamažu pildami pieną maišykite, kol išeis tirštas padažas.

Sudėkite dalį sūrio, įberkite pipirų, druskos, tarkuotų muskatų. Kiekvieną trūkažolę suvyniokite į kumpio gabalėlį, sudėkite į troškintuvą ir apipilkite paruoštu padažu. Apibarstykite likusiu sūriu, ant viršaus uždėkite po gabalėlį sviesto. Kepkite, kol pagels viršus. Patiekite su bulvių koše.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668