4 paprastosios trūkažolės,
4 griežinėliai Parmos kumpio,
4 šaukšteliai sviesto,
2 šaukšteliai miltų,
2 stiklinės pieno,
2 stiklinės tarkuoto ementalio,
žiupsnelis tarkuotų muskatų riešutų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Nuplaukite apatinę trūkažolių dalį ir virkite jas pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Paruoškite Bešamelio padažą: ištirpinkite 2 šaukštelius sviesto keptuvėje, pakepinkite miltus, pamažu pildami pieną maišykite, kol išeis tirštas padažas.
Sudėkite dalį sūrio, įberkite pipirų, druskos, tarkuotų muskatų. Kiekvieną trūkažolę suvyniokite į kumpio gabalėlį, sudėkite į troškintuvą ir apipilkite paruoštu padažu. Apibarstykite likusiu sūriu, ant viršaus uždėkite po gabalėlį sviesto. Kepkite, kol pagels viršus. Patiekite su bulvių koše.