Karšti pyragėliai su kriaušėmis ir mėlynuoju sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karšti pyragėliai su kriaušėmis ir mėlynuoju sūriu


INGREDIENTAI:

Tešlai:
250 g miltų,
200 ml vandens,
žiupsnelis druskos,
250 g sviesto.

Įdarui:
450 g kriaušių,
120 g mėlynojo pelėsinio sūrio,
50 g cukraus,
žiupsnelis druskos,
kiaušinis,
sviesto kepti.


GAMINIMAS:

Tešlą gaminkite lygiai taip pat, kaip nurodyta pyragėlių su mėlynėmis recepte (žiūrėti receptus "Karšti pyragėliai su mėlynėmis"). Kriaušes nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite kriaušes, cukrų, druską ir kepinkite, iki masė taps skaidri. Atvėsinkite.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių, skardą išklokite kepimo popieriumi. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais. Į kiekvieno centrą dėkite kriaušių ir užberkite pelėsinio sūrio. Išplakite kiaušinį ir patepkite kvadratėlių kraštelius.

Perlenkite pusiau ir suspauskite kraštus. Dėkite į skardą, aptepkite kiaušiniu ir kepkite 12-15 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668