Virtos jaučių širdys su grietinės ir garstyčių padažu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtos jaučių širdys su grietinės ir garstyčių padažu


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

700 g jaučių širdžių,
2 svogūnai,
150 g grietinės,
šaukštas garstyčių,
šaukštas druskos,
3 laurų lapai,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.

GAMINIMAS:

Paruoštas širdis išvirkite su laurų lapais. Sultinį pasūdykite. Kol virtos širdys vėsta, pakepkite mažais kubeliais supjaustytus svogūnus, kol gražiai pagels. Širdis taip pat supjaustykite kubeliais ir suberkite prie svogūnų.

Grietinę sumaišykite su garstyčiomis ir užpilkite šiuo mišiniu širdis. Taip pat įpilkite apie 150 ml sultinio. Pagardinkite pipirais, uždenkite dangčiu ir troškinkite 10-15 minučių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668