Kukuliai ant iešmo (Turkija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kukuliai ant iešmo (Turkija)


INGREDIENTAI:

1 kg ėrienos arba tamsios kalakutų mėsos,
svogūnas,
didelė sauja kapotų petražolių,
sauja kapotų mėtų,
2 šaukštai aliejaus,
2 šaukšteliai kuminų,
nubrauktas šaukštelis cinamono,
1.5 šaukštelio druskos (2, jei naudojate kalakutieną),
0.5 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Jei kepsite ant medinių iešmelių, mažiausiai 40 minučių užmerkite juos į vandenį. Mėsą sukapokite dideliu peiliu, svogūną susmulkinkite. Sudėkite į dubenį, suberkite petražoles, mėtas, kuminus, cinamoną, druską ir pipirus. Gerai išminkykite.

Padalykite mėsą į 4 dalis, ant skardos suformuokite pailgus kepsniukus ir aptepkite juos aliejumi. Dėkite į šaldytuvą mažiausiai valandai, geriausia - parai. Kiekvieną kepsniuką padalykite pusiau ir ant iešmų formuokite pailgus kukulius. Kepkite kepsninėje apie 15-20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668