Žiediniai kopūstai su tešlos apvalkalu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žiediniai kopūstai su tešlos apvalkalu


INGREDIENTAI:

Nedidelis žiedinis kopūstas,
2 kiaušiniai,
5 šaukštai miltų,
šaukštelis cukraus,
100 ml pieno,
100 ml vandens,
2 šaukštai saulėgrąžų,
stiklinė aliejaus,
2 šaukštai pomidorų padažo,
2 šaukštai majonezo,
4 česnakų skiltelės,
daržovių prieskonių,
druskos.


GAMINIMAS:

Iš kiaušinių, miltų, vandens ir pieno paruoškite tešlą, ją paskaninkite cukrumi ir druska. Žiedinį kopūstą susmulkinkite 2 cm gabalėliais, pabarstykite druska ir prieskoniais. Į įkaitintą aliejų dėkite tešloje pamirkytus žiedinių kopūstų gabalėlius ir kepkite apie 5 min.

Česnakus susmulkinkite ir sumaišykite su pomidorų padažu ir majonezu. Kopūstus apšlakstykite padažu ir užberkite trumpai aliejuje kepintas saulėgrąžas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668