Šonkauliukai su padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šonkauliukai su padažu


INGREDIENTAI:

0.8-1 kg kiaulienos šonkaulių,
3 šaukštai kečupo,
3 šaukštai majonezo,
citrina,
šaukštas sojų padažo,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
3 svogūnai,
lauro lapas,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Dubenyje sumaišykite kečupą, majonezą, citrinos sultis, sojų padažą, pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, įberkite druskos ir pipirų. Šonkaulius supjaustykite, sudėkite į dubenį su padažu ir gerai išmaišykite.

Įdėkite lauro lapą ir palikite marinuotis per naktį. Šonkaulius sudėkite į kepimo skardą (svogūnus dėkite į apačią, o šonkaulius-ant viršaus) ir pašaukite į 190 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 50 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668