0,5 kg jautienos,
2 svogūnai,
3-4 bulvės,
2 morkos (arba salierai, pastarnokai),
3 skilt. česnako,
maltų karčiųjų pipirų,
1 arbat. š. garstyčių,
2 valg. š. grietinės,
50 g sviesto,
druskos,
riebalų kepimui.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustyti gabalėliais, truputį pamušti, apkepti. Sudėti į molinius indelius, ant viršaus uždėti griežinėliais supjaustytas daržoves, smulkintą česnaką. Supilti riebalus, kur kepė mėsa, garstyčias, grietinę, sudėti gabalėliais supjaustytą sviestą. Užpilti vandeniu, pasūdyti ir kepti karštoje orkaitėje 30-40 min. Patiekti tuose pačiuose induose, po apačia padėjus lėkštelę