Kumpio suktinukai su krevetėmis ir avokadais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kumpio suktinukai su krevetėmis ir avokadais


INGREDIENTAI:

Avokadas,
100 g virtų šaldytų krevečių,
300 g riebios varškės,
300 g kumpio,
ryšelis svogūnų laiškų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
šaukštas citrinų sulčių.


GAMINIMAS:

Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kaulą, minkštimą sutrinkite šakute, sumaišykite su citrinų sultimis. Krevetes nuvalykite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Tada susmulkinkite krevetes ir varškę sudėkite į indą su avokado minkštimu, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.

Kumpį supjaustykite plonais griežinėliais ir ant kiekvieno dėkite paruoštos masės. Susukite į vamzdelius ir palaikykite šaldytuve 10 minučių. Prieš patiekdami papuoškite svogūnų laiškais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668