Smidrai, apsukti šonine receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Smidrai, apsukti šonine


INGREDIENTAI:

0.5 kg smidrų,
250 g šoninės,
alyvuogių aliejaus,
parmezano sūrio,
česnakų miltelių,
druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Smidrus nuplaukite ir sudėkite į didelę skardą, apliekite alyvuogių aliejumi, apibarstykite druska, pipirais, česnakų milteliais. Visa tai išmaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų. Šoninės juostele apsukite smidro kotą (tą patį padarykite su visais smidrais).

Orkaitėje, įjungę grilio režimą, kepkite smidrus skardoje 5-8 minutes, tada apverskite ir kepkite dar 5 minutes. Galima kepti ir kepsninėje virš žarijų. Šoninė turi būti apkepusi, o smidrai viduje minkšti (patikrinkite peilio galiuku). Pabarstykite tarkuotu parmezano sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668