Marinuoti aguročiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuoti aguročiai


INGREDIENTAI:

1 kg aguročių,
1.5 šaukšto alyvuogių aliejaus,
šaukštas baltojo sauso vyno,
šaukštas sojų padažo,
žalumynų,
2 skiltelės česnako,
druskos,
kvapiųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Paruoškite marinatą: į dubenėlį įpilkite alyvuogių aliejaus, vyno, sojų padažo ir išmaišykite. Suberkite susmulkintus žalumynus ir tarkuotus česnakus, pagardinkite druska ir pipirais. Aguročius supjaustykite maždaug 1-1.5 mm storio ratukais.

Patepkite ratukus alyvuogių aliejumi ir apkepkite ant grotelių. Labai nesukepinkite. Dar karštą kiekvieną ratuką panardinkite į marinatą, stengdamiesi, kad liktų česnakai ir žalumynai. Sudėkite aguročių ratukus vieną ant kito ir palikite marinuotis mažiausiai 15 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668