1 kg aguročių,
1.5 šaukšto alyvuogių aliejaus,
šaukštas baltojo sauso vyno,
šaukštas sojų padažo,
žalumynų,
2 skiltelės česnako,
druskos,
kvapiųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Paruoškite marinatą: į dubenėlį įpilkite alyvuogių aliejaus, vyno, sojų padažo ir išmaišykite. Suberkite susmulkintus žalumynus ir tarkuotus česnakus, pagardinkite druska ir pipirais. Aguročius supjaustykite maždaug 1-1.5 mm storio ratukais.
Patepkite ratukus alyvuogių aliejumi ir apkepkite ant grotelių. Labai nesukepinkite. Dar karštą kiekvieną ratuką panardinkite į marinatą, stengdamiesi, kad liktų česnakai ir žalumynai. Sudėkite aguročių ratukus vieną ant kito ir palikite marinuotis mažiausiai 15 minučių.