Burokėlių salotos su obuoliais, špinatais ir avietėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių salotos su obuoliais, špinatais ir avietėmis


INGREDIENTAI:

4 nedidelių burokėlių,
2 obuolių,
200 g mažų špinatų lapelių,
200 g aviečių,
4 šaukštelių skrudintų moliūgų sėklų,
2 šaukštelių citrinų sulčių.

Užpilui:
2 šaukštų raudonojo vyno acto,
1 šaukšto skysto medaus (geriausia - grikių),
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Burokėlius suvyniokite į foliją, dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 1 val. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Obuolius perpjaukite per pusę, išpjaukite sėklalizdžius, supjaustykite skiltelėmis ir pašlakstykite citrinų sultimis, kad neparuduotų.

Dubenėlyje išmaišykite actą, medų, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. Špinatus nuplaukite ir nusausinkite. Į lėkštes dėkite burokėlių, obuolių skiltelių, špinatų, aviečių ir moliūgų sėklų. Salotas pašlakstykite paruoštu užpilu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668