Manų kruopų virtiniai su sūriu ir pomidorų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Manų kruopų virtiniai su sūriu ir pomidorų padažu


INGREDIENTAI:

1 kiaušinio.

Tešlai:
250 g manų kruopų,
150 g miltų,
7 kiaušinių trynių,
4 šaukštų vandens,
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus,
druskos.

Įdarui:
500 g mocarelos sūrio,
1 saujelės smulkintų peletrūnų,
1 žiupsnelio pipirų.

Padažui:
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
4-5 česnako skiltelių,
500 g pomidorų,
šviežių bazilikų lapelių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Dubenyje išmaišykite manų kruopas su miltais ir žiupsneliu druskos. Supilkite kiaušinių trynius, vandenį, aliejų ir išminkykite tešlą. Uždenkite ir palikite pastovėti 10 min. Mocarelą supjaustykite kubeliais, išmaišykite su peletrūnais ir pipirais.

Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę ir susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite smulkintas česnako skilteles ir maišydami truputį pakepinkite. Sukrėskite pomidorus, smulkiai sukapotus bazilikų lapelius ir kepinkite dar 10 min.

Iš tešlos iškočiokite ploną lakštą ir supjaustykite 8-10 cm skersmens kvadratėliais. Ant kiekvieno dėkite po šaukštelį įdaro, tada tešlos kraštus patepkite išplaktu kiaušiniu, kraštus suimkite ir viršuje gerai suspauskite. Virtinius sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 5-7 min. Patiekite su šiltų pomidorų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668