Ridikų ir pievagrybių užtepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ridikų ir pievagrybių užtepėlė


INGREDIENTAI:

Nedidelis baltasis ridikas,
100 g pievagrybių,
20 g krapų,
20 g petražolių,
2 virti kiaušiniai,
šaukštas grietinės,
2 šaukštai majonezo,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Pievagrybius, kiaušinius ir ridiką supjaustykite, krapus ir petražoles sukapokite. Pagardinkite druska, pipirais, sudėkite grietinę, majonezą ir viską sumaišykite. Gautą masę tepkite ant duonos riekelių arba dėkite į tešlos krepšelius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668