Baltųjų ridikų ir obuolių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baltųjų ridikų ir obuolių salotos


INGREDIENTAI:

400 g baltųjų ridikų,
2 obuoliai,
krapų,
2 šaukštai grietinės,
šaukštas obuolių acto,
šaukštas alyvuogių aliejaus,
šaukštelis prancūziškų garstyčių,
0.5 šaukštelio druskos,
šaukštas kepintų saulėgrąžų.


GAMINIMAS:

Ridikus ir obuolius nulupkite. Ridikus supjaustykite ilgais šiaudeliais, pasūdykite ir palaikykite 10 minučių. Tada nupilkite iš ridikų išsiskyrusias sultis. Krapus susmulkinkite. Dubenėlyje sumaišykite grietinę, actą, garstyčias ir aliejų.

Obuolius stambiai sutarkuokite, sudėkite ridikus, suberkite krapus, supilkite paruoštą pagardą ir išmaišykite. Salotas apibarstykite kepintomis saulėgrąžomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668