Makaronai su Bolonijos padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Makaronai su Bolonijos padažu


INGREDIENTAI:

400 g Lubella spiralinių visadalių grūdų makaronų,
500 g maltos jautienos,
2 skardinės pjaustytų pomidorų,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
200 ml raudonojo vyno,
šiek tiek čiobrelių,
šiek tiek tarkuoto parmezano,
šlakelis alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Kubeliais supjaustytus svogūnus apkepkite puode ant nedidelės ugnies ir po to suberkite sukapotus česnakus. Įdėkite druska ir pipirais pagardintą jautieną. Nuolat maišant kepinkite, kol mėsa pasiskirstys smulkiais gabaliukais.

Tuomet supilkite vyną ir užvirkite. Alkoholiui nugaravus sudėkite pomidorus. Viską sumaišykite ir virkite ant mažos ugnies 40 minučių.
Prieš patiekiant sumaišykite su išvirtais makaronais, apibarstykite sūriu ir čiobreliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668