400 g Lubella spiralinių visadalių grūdų makaronų,
500 g maltos jautienos,
2 skardinės pjaustytų pomidorų,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
200 ml raudonojo vyno,
šiek tiek čiobrelių,
šiek tiek tarkuoto parmezano,
šlakelis alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Kubeliais supjaustytus svogūnus apkepkite puode ant nedidelės ugnies ir po to suberkite sukapotus česnakus. Įdėkite druska ir pipirais pagardintą jautieną. Nuolat maišant kepinkite, kol mėsa pasiskirstys smulkiais gabaliukais.
Tuomet supilkite vyną ir užvirkite. Alkoholiui nugaravus sudėkite pomidorus. Viską sumaišykite ir virkite ant mažos ugnies 40 minučių.
Prieš patiekiant sumaišykite su išvirtais makaronais, apibarstykite sūriu ir čiobreliais.