2 vištų krūtinėlės,
svogūnas,
indelis šviežių arba marinuotų grybų,
3 virtos morkos,
3-4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
3-4 šaukštai 22 proc. grietinėlės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
muskatų,
citrinų sulčių,
sūrio.
GAMINIMAS:
Svogūną smulkiai supjaustykite. Grybus ir smulkintus svogūnus pakepkite su alyvuogių aliejumi, grietinėle ir prieskoniais. Vištieną supjaustykite siauromis juostelėmis, pamarinuokite su prieskoniais ir citrinų sultimis.
Sudėkite pusę mėsos juostelių į riebalais pateptą kepimo formą. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Išdėliokite atvėsintus grybus ir svogūnus. Nulupkite ir sutarkuokite morkas. Jas išdėliokite ant viršaus. Tuomet sudėkite likusią mėsą.
Pašaukite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 min. Pyragas išskirs daug sulčių - jas reikia nupilti. Tarp mėsos gabalėlių atsiradusius terpelius užpildykite tarkuotu sūriu.
Vėl pašaukite į orkaitę. Palaukite, kol sūris išsilydys ir šiek tiek apskrus. Palikite 10 min. kepimo formoje, o tada perdėkite į lėkštę.