Žuvų guliašas (Vengrija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvų guliašas (Vengrija)


INGREDIENTAI:

800 g žuvų filė,
2 svogūnai,
2 šaukštai pomidorų pastos,
šaukštelis garstyčių,
2 šaukštai grietinės,
žalumynų,
šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų,
druskos,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Žuvų filė supjaustykite gabalėliais, apkepkite su aliejumi, tuomet į keptuvę sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus, įkrėskite pomidorų pastos ir kiek pakepkite. Po to viską suverskite į puodą, įberkite druskos, paprikų, įdėkite garstyčių, įpilkite vandens ir troškinkite.

Kai žuvys suminkštės, įmaišykite grietinę. Prieš patiekdami apibarstykite smulkiai pjaustytais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668