600 g pievagrybių,
3 svogūnai,
2 morkos,
paprika,
6 vyšniniai pomidorai,
3 česnakų skiltelės,
3 šaukštų miltų,
1.5 šaukšto pomidorų pastos,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais, česnakus susmulkinkite ir 5 minutes pakepkite. Kol svogūnai ir česnakai kepa, supjaustykite papriką, tuomet suberkite į keptuvę ir kepkite dar 2 minutes. Po to sudėkite sutarkuotas morkas, supjaustytus pomidorus ir troškinkite 2 minutes.
Tada sudėkite pjaustytus pievagrybius ir troškinkite 10 minučių. Suberkite miltus ir viską išmaišykite. Įdėkite pomidorų pastos ir viską dar kartą išmaišykite. Tuomet įpilkite 3 stiklines vandens, išmaišykite, pagardinkite druska, pipirais ir troškinkite dar 10 minučių. Prie šio guliašo tinka bet koks garnyras.