Grybų guliašas (Vengrija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų guliašas (Vengrija)


INGREDIENTAI:

600 g pievagrybių,
3 svogūnai,
2 morkos,
paprika,
6 vyšniniai pomidorai,
3 česnakų skiltelės,
3 šaukštų miltų,
1.5 šaukšto pomidorų pastos,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais, česnakus susmulkinkite ir 5 minutes pakepkite. Kol svogūnai ir česnakai kepa, supjaustykite papriką, tuomet suberkite į keptuvę ir kepkite dar 2 minutes. Po to sudėkite sutarkuotas morkas, supjaustytus pomidorus ir troškinkite 2 minutes.

Tada sudėkite pjaustytus pievagrybius ir troškinkite 10 minučių. Suberkite miltus ir viską išmaišykite. Įdėkite pomidorų pastos ir viską dar kartą išmaišykite. Tuomet įpilkite 3 stiklines vandens, išmaišykite, pagardinkite druska, pipirais ir troškinkite dar 10 minučių. Prie šio guliašo tinka bet koks garnyras.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668