Itališka duonelė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališka duonelė


INGREDIENTAI:

250 g mėlynųjų vynuogių,
2 šaukštai mielių,
180 ml vandens,
220 g miltų,
90 g kukurūzų miltų,
šaukštelis druskos,
70 g cukraus,
alyvuogių aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Vynuoges nuplaukite, perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Mieles sumaišykite su vandeniu ir laikykite apie 5 min. Tada suberkite miltus, druską, 3 šaukštus cukraus ir išminkykite tešlą. Į ją suberkite vynuoges ir dar kartą išminkykite.

Laikykite kambario temperatūroje apie 1 val. Kepimo indą ištepkite aliejumi, sudėkite tešlą, viršų apibarstykite likusiu cukrumi, apšlakstykite aliejumi ir kepkite apie 30 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, kol gražiai apskrus. Tada atvėsinkite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668