Įdaryti pievagrybiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryti pievagrybiai


INGREDIENTAI:

13 didelių pievagrybių,
150 g fermentinio sūrio,
virta vištos krūtinėlė,
svogūnas,
majonezo.


GAMINIMAS:

Grybus nuplaukite, išpjaukite kotelius. Kepurėles išdėliokite ant kepimo skardos. Kotelius smulkiai supjaustykite ir pakepkite su svogūnais. Sūrį sutarkuokite, vištieną smulkiai supjaustykite.

Sumaišykite sūrį su vištieną ir pakeptus kotelius, įdėkite majonezo ir išmaišykite. Įdaras paruoštas, belieka jį sudėti į kepurėles. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668