Daržovių troškinys su žirniais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daržovių troškinys su žirniais


INGREDIENTAI:

Saliero gumbas,
svogūnas,
morka,
4 bulvės,
1/2 stiklinės vandens,
1/2 stiklinės skaldytų žirnių,
150 ml savo sultyse konservuotų pomidorų,
aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
kitų prieskonių.


GAMINIMAS:

Žirnius išvirkite, tačiau nelaukite, kol jie visiškai suvirs. Svogūną, morką ir salierą supjaustykite ir pakepkite su aliejumi. Po to sudėkite nuvalytas ir stambiais kubeliais supjaustytas bulves ir apkepkite. Suberkite išvirtus žirnius, išmaišykite, pagardinkite druska, pipirais ir kitais prieskoniais.

Suverskite savo sultyse konservuotus pomidorus (jeigu jų neturite, galite įdėti pomidorų padažo arba pastos), įpilkite vandens, išmaišykite ir troškinkite. Skystis turi išgaruoti, kad liktų tirštas troškinys. Galite įdėti dešrelių ar smulkiai pjaustytos (kad spėtų išvirti) vištienos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668