Troškinti kopūstai su mėsa receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti kopūstai su mėsa


INGREDIENTAI:

500 g kiaulienos,
200 g rūkytos šoninės,
2 svogūnai,
100 g rūkytos virtos dešros,
500 g baltagūžių kopūstų,
500 g raugintų kopūstų,
šaukštas pomidorų pastos,
sauja džiovintų grybų,
2 česnakų skiltelės,
0.5 šaukštelio kmynų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
kalendrų.


GAMINIMAS:

Supjaustykite mėsą šiaudeliais. Šoninę apkepkite ketaus puode. Į jį sudėkite supjaustytus svogūnus ir taip pat apkepkite. Tuomet dėkite kiaulieną, apkepkite, kol susidarys plutelė, ir troškinkite ant mažos ugnies maždaug pusvalandį.

Sudėkite supjaustytus šviežius ir raugintus kopūstus, iš anksto pamirkytus ir susmulkintus grybus, pagardinkite pomidorų pasta, kmynais, pjaustytomis kalendromis, pipirais, išspaustais česmnakais ir druska.

Troškinkite uždengę dangčiu maždaug 40 minučių. Prieš baigdami gaminti sudėkite dešrą. Troškinkite dar 10 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668