4 menkių filė,
citrina,
2 kiaušiniai,
1/2 stiklinės graikinių riešutų,
1/2 stiklinės miltų,
3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Nuplautą citriną apdžiovinkite ir nutarkuokite žievelę. Išspauskite citrinos sultis. Elektriniu trintuvu susmulkinkite riešutus ir sumaišykite su žievelėmis ir maltais džiūvėsėliais. Menkių filė nuplaukite, apdžiovinkite, apšlakstykite citrinos sultimis ir įtrinkite druska bei pipirais.
Pabarstykite miltais ir palikite 5 minutėms. Kiaušinius išplakite su druska ir pipirais, plakinyje suvilgykite menkių filė, po to apvoliokite riešutų, žievelių ir džiūvėsėlių mišinyje ir kepkite įkaitintame aliejuje po 3-5 minutes iš abiejų pusių.