Vištienos kotletai su migdolais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos kotletai su migdolais


INGREDIENTAI:

700 g vištų krūtinėlių,
3 duonos riekelės,
100 ml grietinėlės,
svogūnas,
1-2 česnakų skiltelės,
2 kiaušiniai,
krapų,
aliejaus,
migdolų plokštelių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
sviesto.


GAMINIMAS:

Duonos riekeles sudėkite į dubenėlį ir užpilkite grietinėle, leiskite pastovėti. Vištieną nuplaukite, apdžiovinkite ir stambiai sumalkite mėsmale. Sumalkite svogūną ir česnakus. Pamirkytą duoną nuspauskite ir taip pat sumalkite. Visus sumaltus produktus sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais.

Į masę įberkite supjaustytų krapų ir gerai išmaišykite. Paimkite gniužulėlį faršo, lengvai suplokite, įdėkite gabalėlį sviesto ir suformuokite kotletą. Kiekvieną kotletuką apvoliokite migdolų plokštelėse.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite kotletus iš abiejų pusių. Būtų dar geriau, jei kotletukus, apkepę iš abiejų pusių, sudėtumėte į skardą ir baigtumėte kepti orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668